Samenwerkingsverband Dierenwelzijn Organisaties Limburg (DOL)

Omdat we samen DOL op alle dieren zijn !!

Historie DOL

JUNI 2020

Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg (kortweg HVHL genoemd) verdeelt een aantal overschotten dierenvoer en dierbenodigdheden onder een aantal collega organisaties & stichtingen. Tijdens de overdracht werd besproken of dit niet gezamenlijk gecoördineerd kon worden. Armand Geurten (Hoofd HVHL) heeft het concept geheel uitgewerkt tot een project.

JULI 2020

Het samenwerkingsverband Dierenwelzijn Organisaties Limburg is een feit. Onder auspiciën van Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg beginnen Armand en Yvonne van Gerven (voorzitster van de stichting) aan uitvoering van het project. Er wordt een besloten Facebook groep voor de deelnemers en een openbare pagina voor iedereen gecreëerd. Ook een oproep wordt geplaatst voor deelnemers en binnen enkele weken begon de groep deelnemers te groeien. Ook deelnemers buiten Nederlands Limburg zijn welkom (vandaar de toevoeging “en vrienden” achter de tennaamstelling)

NOVEMBER 2020

Er wordt contact opgenomen met diverse ondersteunende stichtingen. Stichting DierNL besluit onmiddellijk tot het leveren van een vaste bijdrage waardoor de meeste kosten van het samenwerkingsverband gedekt zijn.

DECEMBER 2020

Het domein www.dierenwelzijnlimburg.org (en .nl) wordt geactiveerd en de website ging 23 december officieel online.

 

Als er nog interessante informatie bekend wordt gemaakt, dan vindt u dit op deze pagina.


 

Openingstijden

Openingstijden

ma-vr  maandag-vrijdag:   10:00-17:00
za  zaterdag:   Gesloten
zo  zondag:   Gesloten


U kunt ons buiten deze tijden ook bereiken via een e-mail naar info@dierenwelzijnlimburg.org of via de CONTACT pagina.

 
 

 

E-mailen
Bellen