Samenwerkingsverband Dierenwelzijn Organisaties Limburg (DOL)

Omdat we samen DOL op alle dieren zijn !!

Ledenpagina

In feite kan iedereen lid worden van het samenwerkingsverband: organisaties, stichtingen, verenigingen en particuliere initiatieven (en hun vrijwilligers) mits de eigen doelstelling aansluit op het gezamenlijk inzetten tegen verkwisting van dierenvoer en dierbenodigdheden, delen van expertise & kennis, onderling hulp aanbieden en vragen en een positieve bijdrage te leveren aan bevordering van het algemeen dierenwelzijn.

Leden zijn voornamelijk afkomstig uit Nederlands (& Belgisch) Limburg en ook gedeeltelijk uit de rest van Nederland en behoeven geen uiteindelijk doel in de genoemde gebieden te hebben. Als er gezamenlijke donaties of overschotten beschikbaar zijn, dan worden deze echter eerst aangeboden voor bestemmingen binnen Nederland & Belgisch Limburg, vervolgens Nederland in het algemeen en daarna pas aan leden met een doel buiten deze regio’s.

Wilt u weten wie lid zijn van het samenwerkingsverband? Klik HIER.

Wilt u zich ook aansluiten bij het samenwerkingsverband? Klik HIER.

Het samenwerkingsverband Dierenwelzijn Organisaties Limburg is een initiatief van Stichting Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren Limburg welke tevens zorgt voor een eerlijke besteding en verdeling van financiële giften en donaties samen met een aantal actieve leden (toezichthouders).  

E-mailen
Bellen